:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin kaikkia toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista ja alennuksista sekä muista eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme http://turunbaletti.net/ ja ongelmatilanteissa ota yhteys sihteeri@turunbaletti.net.

Kirjoittaja Aihe: Uusien info 10.3.2018  (Luettu 341 kertaa)

Morgul

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Sukupuoli: Mies
  • Viestejä: 121
  • http://bdsmtest.org/result.php?id=1783485
Uusien info 10.3.2018
« : 05.03.18 - klo:17:19 »

TURUN BALETTI: UUSIEN INFO
Lauantaina 10.3.2018 klo 19-20 ennen Fetish Clubia
Bilepaikan yhteydessä olevassa Toby & Fellas -pubissa (1. krs meille varattu klo 19-20)

Mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Keneltä, koska ja miten kysyn, kun uteliaisuus iskee?
Näihin kysymyksiin saat vastauksia näppärästi Uusien Infossa, juuri ennen Turun Baletin Fetish Clubia, aivan bilepaikan eli Gongin yhteydessä. Vetäjänä toimii tällä kertaa Dora.

Infotilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille. Nyt sinulla on helppo tilaisuus päästä kurkkaamaan hyvin matalan kynnyksen yli mitä bileissä tapahtuu. Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille, keskusteluille ja biletilaan tutustumiselle. Tilaisuuden jälkeen on helppoa jatkaa suoraan juhlimaan jos haluaa ja Dora pitää siirtymävaiheessa seuraa sitä kaipaaville (ennen kuin kirmaa levyjä soittamaan).

Tällä kertaa ei ennakkoilmoittautumista tarvita. Tilaisuus on maksuton eikä velvoita osallistumaan bileisiin. Pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää, mutta ole ajoissa paikalla! Klo 19 aloitetaan!

Tervetuloa!
Kirjattu
“Power without love is reckless and abusive, and love without power is sentimental and anemic. Power at its best is love implementing the demands of justice, and justice at its best is power correcting everything that stands against love.”

― Martin Luther King Jr.