:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin kaikkia toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista ja alennuksista sekä muista eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme http://turunbaletti.net/ ja ongelmatilanteissa ota yhteys sihteeri@turunbaletti.net.

Kirjoittaja Aihe: BDSM-lyhytelokuvan mallihaku  (Luettu 356 kertaa)

Morgul

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 121
 • http://bdsmtest.org/result.php?id=1783485
BDSM-lyhytelokuvan mallihaku
« : 19.06.18 - klo:23:18 »

Turun Baletti on mukana tukemassa loppukesällä kuvattavaa BDSM-lyhytelokuvaa. Elokuvan kotisivuilta https://monetfilm.info/ löydät tarkat tiedot mm. mallihausta. Tiedotetta saa jakaa eteenpäin!

 

Monet (työnimi) on BDSM-lyhytelokuva. Elokuvan tarkoitus on näyttää harrastuksen kuuluvan kaikille – sukupuoleen, seksuaaliseen suuntaukseen, kokoon, ihonväriin tai yleisemmin ulkomuotoon katsomatta. Monet’lla halutaan välittää sitä kehopositiivisuutta ja hyvinvointia, mitä BDSM-yhteisöön kuuluvat toisilleen antavat. Monet tuo esiin myös harrastuksen pehmeän ja välittävän puolen – kyse on paitsi kovasta sessioinnista, myös välittämisestä, huolenpidosta ja hellästä syliin ottamisesta.

Elokuvaan haetaan kesäkuun aikana noin pariakymmentä mahdollisimman monimuotoista mallia: kaikkia sukupuolia, ihonvärejä, kokoja, ikiä, seksuaalisia orientaatioita, erilaisia ulkomuotoja – myös ei-perinteisen hyvännäköisiä.

Elokuvan ohjaa Turun taideakatemiasta 2017 valmistunut Fýr Romu, tuottajina toimivat valokuvaaja Tomi Junnila ja teatteriopiskelija Linn Gröndahl. Käsikirjoitus on työryhmän. Elokuvan virallisena tukijana on Turun BDSM-yhdistys ry (”Turun Baletti”). Elokuva kuvataan elokuussa 2018, kuvauspäiviä on kaksi. Elokuva pyritään saamaan ensiesitykseen vuoden 2018 Vinokino-festivaaleilla syksyllä.

Lisätietoja antavat:
Ohjaaja Fýr – fyr(a)iki.fi, 0500 825 252
Tuottaja Tomi – topeju(a)badzilla.net
Tuottaja Linn – monnicasting(a)gmail.com, 041 796 5847 (klo 14-18)

https://monetfilm.info/
Kirjattu
“Power without love is reckless and abusive, and love without power is sentimental and anemic. Power at its best is love implementing the demands of justice, and justice at its best is power correcting everything that stands against love.”

― Martin Luther King Jr.

tomi

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 654
Vs: BDSM-lyhytelokuvan mallihaku
« Vastaus #1 : 26.06.18 - klo:15:22 »

Kaipaisimme lisäksi ehdotuksia kuvauspaikaksi. Tarvitsisimme noin 100…120 m2 suuruisen tilan, jossa mieluiten tiili- tai lautaseinät (joista saataisiin hiukan tekstuuria taustoille). Samasta rakennuksesta tarvittaisiin lisäksi joku pienempi tila pukuhuoneeksi.

Kuvauspaikan ei tarvitse olla Turun seudulta, etenkin mikäli näyttää siltä että pääosa malleista tulee Turun ulkopuolelta (viimeksi katsoessani 70 % oli kylläkin täältä).
Kirjattu

tomi

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 654
Vs: BDSM-lyhytelokuvan mallihaku
« Vastaus #2 : 03.07.18 - klo:23:09 »

Malli-ilmoittautumisia on nyt tullut meille kymmenkunta -- kiitos kaikille ilmoittautuneille -- mutta lisää tarvittaisiin jotta elokuva voitaisiin kuvata. Eli ellet ole vielä osannut päättää, niin ilmoittaudu nyt, otamme malli-ilmoittautumisia vastaan vielä 11.7. asti.

Yhteystiedot ja lisätietoja siis löytyy projektin kotisivulta https://monetfilm.info/
Kirjattu

tomi

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 654
Vs: BDSM-lyhytelokuvan mallihaku
« Vastaus #3 : 13.07.18 - klo:01:02 »

Valitettavasti malli-ilmoittautumisia ei tullut jatkettuun määräaikaankaan mennessä enempää, joten päätimme siirtää projektia ensi vuoden alkukesään, jolloin saamme lisäaikaa sekä mallien löytämiseen, että kaikkiin muihin järjestelyihin (rahoituksen hankkimiseen, kuvauspaikan löytämiseen, yms).

Näillä näkymin elokuvaa oltaisiin siis kuvaamassa kesäkuussa 2019. Jatkamme tiedotusta projektin etenemisestä nettisivuilla, ja otamme myös mielellämme vastaan kommentteja ja ideoita!
Kirjattu

tomi

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Sukupuoli: Mies
 • Viestejä: 654
Vs: BDSM-lyhytelokuvan mallihaku
« Vastaus #4 : 21.08.18 - klo:12:07 »

Tuotantotiimi on palannut kesälomalta ja saanut muut projektit pois tieltä, joten pidimme projektipalaverin Monet'sta. Projektin suunnittelu jatkuu, ja ideoimme rahoituksen, kuvauspaikan ja mallien hankkimista sekä tiedotusta.

Rahoitusta ei vielä ole. Ennen lomia vireillä olleita kyselyitä jatketaan, mutta yritysmaailmaa tuntuu aihe jännittävän. Tämän suhteen kuvausten siirtyminen ensi vuodelle on hyvä asia, nyt aikataulu mahdollistaa rahan haun myös kulttuurisäätiöiltä.

Näyttäisi siltä, että kuvauspäiviksi tulisi näillä näkymin joko 15.-16.6.2019 tai 6.-7.7.2019, lähinnä Prahassa asustavan Fýrin aikataulujen takia. Noiden päivien välissä on juhannus ja sen jälkeisenä viikonloppuna mm. keskiaikamarkkinat ja todennäköisesti Tuska-festivaali.

Kuvauspaikka on edelleen hakusessa myös. Muutamaa vaihtoehtoa on ehdotettu, mutta mikään ei ole ollut ihan optimaalinen - useimmiten tosi moderni, valkoinen sisustus estää uskottavan sessiopaikan lavastamisen.

Kuvauspaikkojen suhteen otamme mielellämme vastaan ehdotuksia; varsinkaan Turun seudun ulkopuolelta meillä ei hirveästi tietoa ole. Kuvauspaikan suhteen kriteereinä on noin 80-120 m2 yhtenäinen tila, jossa olisi mielellään tiiliseinää, vanhaa puuta tai kivaa tapettia. Lisäksi tarvitsisimme toisen pukeutumistilaksi soveltuvan noin 10-15 m2 huoneen, ja olisi kiva jos löytyisi myös kolmas, varsinainen taukotila, joka voi tarvittaessa olla vaikka eri rakennuksessa.
Kirjattu